fbpx


 

 

 

 

 

 


Дизайн на лого и корпоративна идентичност

Клиентът дойде при нас със задача да създадем лого за новото му бизнес начинание, а именно – магазин за детски обувки и дрехи Ivvi Kiddie.
Стремежът ни при създаване на логото бе то да буди асоциация с бизнес, насочен към деца, да грабва вниманието, но в същото време да не обърква крайния потребител и да го насочва към друг тип детски стоки.

Лого
Дизайнът на одобреното лого дава възможност за широка комбинативност между цветовете и взаимодействие между елементите.
Лого марката представлява лигатура, базирана на основните букви от името Ivvi Kiddie – i+k.
Горната лява част от логото (точката на буква i) символизира също и лице, което дава възможност да се подчертае с различни емотикони, които да подсилят излъчването. В долната лява част имаме друг елемент, който изобразява основният артикул – детски обувки.

Корпоративна идентичност
Създавайки лого ние винаги мислим няколко стъпки напред и освен него предоставяме на клиента и корпоративни цветове и шрифтове.
Създаването на по-широка цветова палитра на бранда ни позволява да направим също и допълнително разделение на артикулите – за момичета и за момчета:

Бранд материали
В допълнение разработихме цялата гама печатни рекламни материали, от които клиентът ще има нужда след откриването – визитка, луксозни хартиени торбички, етикети и други.

Външен брандинг
Дизайнът за брандиране на физическия магазин също е наше дело, а изпълнението на нашите партньори от Ребранд. Смятаме, че с общи усилия успяхме да придадем на магазина модерно и стилно излъчване.

Клиент: Ivvi Kiddie

Проект: Корпоративна идентичност

Още яки проекти